Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Banskobystrický kraj

Banskobystrická polícia žiada svedkov dnešnej autonehody o pomoc

Ilustračné foto Foto: TASR/HZ

Pri nehode neznámy vodič motorového vozidla pri vychádzaní z parkovacieho miesta ohrozil vodiča trolejbusu, ktorému nedal prednosť v jazde.

Banská Bystrica 30. júla (TASR) – Banskobystrická polícia objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes o 7.30 h na Námestí L. Svobodu v Banskej Bystrici. Svedkov žiada o pomoc.

"K dopravnej nehode došlo tak, že neznámy vodič neznámeho motorového vozidla pri vychádzaní z parkovacieho miesta ohrozil vodiča trolejbusu, ktorému nedal prednosť v jazde. Ten musel náhle a prudko zabrzdiť, aby nedošlo k zrážke vozidiel, následkom čoho 61-ročná cestujúca, stojaca v trolejbuse, spadla na zem a utrpela zranenie hlavy. Vodič auta po udalosti pokračoval v jazde smerom na Jedľovú ulicu," priblížila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Polícia žiada svedkov nehody prechádzajúcich uvedeným úsekom, aby jej poskytli akékoľvek informácie, ktoré by pomohli nehodu objasniť. Ozvať sa môžu telefonicky na číslo 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.