Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Banskobystrický kraj

Benefičné podujatie v Žiari nad Hronom ponúkne koncerty aj workshopy

Do Žiaru príde zaspievať aj ZUZANA SMATANOVÁ. Foto: TASR/Martin Baumann

Súčasťou podujatia budú okrem dobrej hudby náučné workshopy zamerané na enkaustiku, košikárstvo, maľovanie tričiek, ozdobovanie sadrových odliatkov, modelovanie z hliny či napríklad maľovanie na tvár.

Žiar nad Hronom 2. októbra (TASR) - Koncerty, cvičenie, ale aj workshopy ponúkne piaty ročník benefičného podujatia s názvom Na krídlach anjelov, ktoré sa v stredu 18. októbra uskutoční v Mestskom kultúrnom centre v Žiari nad Hronom.

"Zmysluplné podujatie sa začína o 13.00 h zumbou pod vedením inštruktorky Zuzany Kucejovej zo Žiaru nad Hronom. Lídrami tohto ročníka budú rôzne skupiny a tiež skvelá speváčka Zuzka Smatanová," informoval za organizátorov podujatia Milan Štefánik.

Hudobnú časť podujatia otvoria Ladomerci – deti a klienti z Domova sociálnych služieb pre mentálne postihnutých v Ladomerskej Vieske. V programe vystúpi rocková skupina Nocadeň, bratislavská punková kapela Zóna A a Mydy Rabycad, česká hudobná skupina z Prahy.

Súčasťou podujatia budú podľa Štefánika aj náučné workshopy zamerané na enkaustiku, pedig - košikárstvo, maľovanie tričiek, ozdobovanie sadrových odliatkov, modelovanie z hliny a maľovanie na tvár.

Podujatie organizuje Združenie Nádej Ladomerská Vieska, Občianske združenie Milan Štefánik a mesto Žiar na Hronom. Benefičný koncert pre deti a osoby s mentálnym postihnutím sa koná pod záštitou poslanca NR SR a zároveň primátora mesta Petra Antala.