Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

Nezvestný muž z Tornale sa od roku 2016 neozval, pátra po ňom polícia

Polícia v Revúcej žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 33-ročnom mužovi z Tornale. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Nezvestný muž je vysoký 178 centimetrov, strednej postavy, má čierne kučeravé vlasy a hnedé oči. Na ľavom ramene má vytetovanú lebku.

Revúca 20. septembra (TASR) - Polícia v Revúcej žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 33-ročnom mužovi z Tornale. "Ondrej Ivan je nezvestný od apríla 2016, kedy sa naposledy z Českej republiky telefonicky skontaktoval s manželkou. Odvtedy sa jej neozval a jeho pobyt je neznámy," informovala vo štvrtok Petra Kováčiková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Nezvestný muž je vysoký 178 centimetrov, strednej postavy, má čierne kučeravé vlasy a hnedé oči. Na ľavom ramene má vytetovanú lebku a na spodnej časti brady má jazvu veľkú približne tri centimetre.

"V prípade akýchkoľvek informácií o nezvestnom mužovi, ktoré by mohli napomôcť pri jeho vypátraní, treba ich oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania 158," dodala Kováčiková.