Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Banskobystrický kraj

Neozvala sa sedem rokov: Polícia pátra po nezvestnej Marcele z Revúcej

Polícia v Revúcej sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 31-ročnej Marcele Žigovej (na snímke) z tohto mesta. TASR o hľadanej informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici Petra Kováčiková. "Nezvestná žena žila približne do roku 2010 so svojím manželom v obci Jasov v Košickom okrese, kde v tom období od neho odišla a doteraz nedala o sebe nikomu vedieť. Nezvestnosť ženy však oznámila iba v apríli minulého roku jej matka," uviedla hovorkyňa s tým, že Marcela Žigová sa počas siedmich rokov s nikým neskontaktovala a o jej terajšom pobyte nevie nikto z príbuzných. Marcela Žigová je 145 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má hnedé vlasy a modré oči. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Nezvestná žila približne do roku 2010 so svojím manželom v obci Jasov. Odišla od neho a doteraz nedala o sebe nikomu vedieť. Nezvestnosť ženy však oznámila iba v apríli minulého roku jej matka.

Revúca 3. októbra (TASR) – Polícia v Revúcej sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 31-ročnej Marcele Žigovej z tohto mesta. TASR o hľadanej informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

"Nezvestná žena žila približne do roku 2010 so svojím manželom v obci Jasov v Košickom okrese, kde v tom období od neho odišla a doteraz nedala o sebe nikomu vedieť. Nezvestnosť ženy však oznámila iba v apríli minulého roku jej matka," uviedla hovorkyňa s tým, že Marcela Žigová sa počas siedmich rokov s nikým neskontaktovala a o jej terajšom pobyte nevie nikto z príbuzných.

Marcela Žigová je 145 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má hnedé vlasy a modré oči.

"V prípade akýchkoľvek informácií o nezvestnej žene, ktoré by mohli pomôcť k jej vypátraniu, ich treba oznámiť buď osobne na najbližšom útvare PZ, alebo na linku tiesňového volania 158," dodala hovorkyňa.