Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia prosí o pomoc svedkov nehody v pondelok pod Donovalmi

Foto: TASR - KRPZ Banská Bystrica

Ozvať sa môžu telefonicky na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Banská Bystrica 28. júla (TASR) – Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok (27.7.) krátko pred 10.00 h na ceste I/59 v smere na Donovaly, a svedkov prosí o pomoc.

"Neznámy vodič s čiernym vozidlom Volvo typu XC60/90 (tmavé SUV) nezodpovedne a riskantne predbiehal cez pravotočivú zákrutu kamión. Nestihol sa zaradiť do svojho jazdného pruhu za ďalší kamión, následkom čoho došlo k nárazu ľavej časti vozidla Volvo do ľavej strednej časti a následne zadnej časti oproti idúceho vozidla Škoda Octavia, ktoré viedol duchaprítomný vodič. Ten v snahe vyhnúť sa zrážke stihol sa čiastočne vyhnúť Volvu na krajnicu, nakoľko jeho vodič nezastavil, ale s vozidlom pokračoval v jazde," priblížila krajská policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Polícia prosí svedkov dopravnej nehody, ako aj dvoch kamionistov, ktorí prechádzali úsekom pod Donovalmi a boli svedkami dopravnej udalosti, aby jej poskytli akékoľvek informácie, ktoré by pomohli nehodu objasniť. Ozvať sa môžu telefonicky na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.