Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Banskobystrický kraj

Primátor J. Nosko necháva ´Ježiška´radšej na manželku

Ján Nosko Foto: TASR

Primátor nielen Banskobystričanom vinšuje, aby všetci do nového roka, mali v sebe tú silu a dokázali vnímať okolie, prostredie, ľudí a aby dokázali pochopiť ich problémy.

Banská Bystrica 24. decembra (TASR) – Banskobystrický primátor Ján Nosko strávi dnešný večer s manželkou a dcérou. Výber darčekov necháva radšej na manželku, ktorá najlepšie vie, komu a čím urobia radosť. Vo štvrtok (25. 12.) sa už teší na príchod syna a vnuka.

"Štedrý deň strávime tak, ako po minulé roky, s rodinou. Budeme variť kapustnicu a tešíme sa na večer a na darčeky. Budeme si to užívať. Prídu rodičia manželky, bude dobrá atmosféra tak, ako to patrí k Vianociam. Teším sa na to. Syn s vnukom prídu zajtra," reagoval dnes pre TASR primátor Nosko. Priznal tiež, že "Ježiška" necháva skôr na manželku, keďže je to jej parketa. "Rád to na ňu prenechávam," dodal s úsmevom.

Nielen Banskobystričanom vinšuje, aby všetci do nového roka, mali v sebe tú silu a dokázali vnímať okolie, prostredie, ľudí a aby dokázali pochopiť ich problémy. "Sviatky sú vždy ten moment, keď sa snažíme byť lepší, ale mali by sme sa snažiť hľadať v sebe tú silu po celý rok. Pomoc ľuďom by mala byť priebežná a nielen jednorazová. Vážim si ľudí, ktorí sa tomu venujú, pretože sám som v takej oblasti pôsobil. Treba mať dobré a veľké srdce pre všetkých," dodal primátor Banskej Bystrice.