Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Banskobystrický kraj

Súťaž o titul Miss Hnúšťa sa v meste uskutoční opäť po 12 rokoch

Ilustračné foto Foto: Pavol Ďurčo

Všetky dievčatá, ktoré majú záujem stať sa miestnou kráľovnou krásy, musia prejsť kastingom, ktorý sa uskutoční v piatok 26. februára o 16.00 h v Dome Kultúry v Hnúšti.

Hnúšťa 15. februára (TASR) – Po 12 rokoch budú mať dievčatá z mesta Hnúšťa na severe rimavskosobotského okresu a okolitého regiónu opäť príležitosť zabojovať o titul Miss. Ako TASR prezradila riaditeľka Mestského kultúrneho strediska Diana Vojenčiaková, táto súťaž sa v meste konala naposledy v roku 2004 a keďže išlo o peknú a úspešnú akciu, rozhodli sa ju obnoviť.

Všetky dievčatá, ktoré majú záujem stať sa miestnou kráľovnou krásy, musia prejsť kastingom, ktorý sa uskutoční v piatok 26. februára o 16.00 h v Dome Kultúry v Hnúšti. „Dievčatá musia prísť s jemným mejkapom, umytými vlasmi a priniesť si lodičky s vysokým podpätkom,“ uviedla Vojenčiaková. Dodala, že v rámci kastingu budú odpovedať na základné otázky poroty, ktorej členmi bude okrem nej viceprimátor mesta Roman Lebeda, mestský poslanec Marián Petrok, podnikateľ Dušan Ďubek a mentorka súťaže, modelka a moderátorka Lucia Slováková.

Medzi základné podmienky, ktoré musia záujemkyne spĺňať, patrí minimálna výška 162 cm a vek 15 až 25 rokov, pričom do 18 rokov potrebujú potvrdenie od rodičov. Musia byť navyše slovenskej štátnej príslušnosti a bezdetné. „Víťazka súťaže Miss Hnúšťa 2016 získa hodnotné ceny,“ dodala na záver riaditeľka.