Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Banskobystrický kraj

V súťaži o najlepší guláš žiarskeho Beer festu zabojuje 14 tímov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Tomáš Doboš

Organizátori pre návštevníkov pripravili desiatky značiek pív, guláš pre nich navaria tímy v rámci súťaže Žhavenie kotlín. Ochutnávky gulášov a vyhodnotenie súťaže sa uskutoční o 16. hodine.

Žiar nad Hronom 24. augusta (TASR) - Celkom 14 družstiev si v sobotu 25. augusta v žiarskom Parku Štefana Moysesa zmeria svoje sily vo varení guláša v rámci podujatia Beer fest. Organizátori z Mestského kultúrneho centra (MsKC) avizujú, že v parku bude postarané nielen o dobré jedlo, ale aj zábavu.

Festival piva, guláša, dobrej zábavy a žiarskych rekordov sa začne o 12. hodine. Organizátori pre návštevníkov pripravili desiatky značiek pív, guláš pre nich navaria tímy v rámci súťaže Žhavenie kotlín. Ochutnávky gulášov a vyhodnotenie súťaže sa uskutoční o 16. hodine.

"O zábavu sa postará country skupina Creedance revival z Bratislavy, rocková kapela Rock is back z Handlovej a nebudú chýbať ani tradičné zábavné pivné, jedácke a silácke žiarske rekordy s moderátorom Jankom Kulichom," uvádza MsKC na svojej internetovej stránke.