Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Banskobystrický kraj

Pomôžte pri pátraní: M. Švienty zo Spišských Hanušoviec je nezvestný

Polícia pátra po nezvestnom 21-ročnom zo Spišských Hanušoviec, ktorý odišiel z resocializačného zariadenia. Michal Švienty je nezvestný od piatka 30. marca 2018. Petra Kováčiková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici informovala, že oznámenie o nezvestnosti muža prijala polícia v pondelok (2.4). Muž sa zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ nepodal o sebe ani o svojom pobyte žiadne informácie. Nezvestný bol v resocializačnom zariadení umiestnený dobrovoľne, pričom pri odchode v ňom nechal všetky osobné veci. Foto: TASR KR PZ Banská Bystrica

Nezvestný bol v resocializačnom zariadení umiestnený dobrovoľne, pričom pri odchode v ňom nechal všetky osobné veci.

Zvolen 3. apríla (TASR) - Polícia pátra po nezvestnom 21-ročnom zo Spišských Hanušoviec, ktorý odišiel z resocializačného zariadenia. Michal Švienty je nezvestný od piatka 30.3.

Petra Kováčiková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici informovala, že oznámenie o nezvestnosti muža prijala polícia v pondelok (2.4). Muž sa zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ nepodal o sebe ani o svojom pobyte žiadne informácie. Nezvestný bol v resocializačnom zariadení umiestnený dobrovoľne, pričom pri odchode v ňom nechal všetky osobné veci.

Švienty je vysoký 165 centimetrov. Je štíhlej postavy, oči má hnedo-zelenej farby. V čase odchodu mal na sebe oblečené maskáčové nohavice, bundu typu „bomber" s huňatou kapucňou, obuté mal čierne tenisky.

"Žiadame občanov, ktorí by vedeli k nezvestnému mužovi poskytnúť akékoľvek bližšie informácie, ktoré by mohli napomôcť k jeho vypátraniu, aby to oznámili na ktoromkoľvek útvare PZ alebo na známom telefónnom čísle 158," dodala Kováčiková.