Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Basketbal

Basketbalista Wembanyama vynechá zápas proti Milwaukee

Basketbalista San Antonia Spurs Victor Wembanyama (vľavo) a hráč Chicaga Bulls Nikola Vučevič bojujú o loptu v zápase zámorskej NBA San Antonio Spurs - Chicago Bulls v San Antoniu v piatok 8. decembra 2023. Foto: TASR/AP

San Antonio napísalo Wembanyamu na zoznam zranených hráčov v pondelok deň po tom, čo zaznamenal 17 bodov a 13 doskokov pri prehre 146:110 s New Orleans Pelicans.

San Antionio 19. decembra (TASR) — Basketbalista Victor Wembanyama zo San Antonia Spurs vynechá utorňajší zápas proti Milwaukee. Dôvodom je bolesť v pravom členku. Fanúšikovia sa tak nedočkajú súboja jednotky draftu so superhviezdou Bucks Giannisom Antetokounmpom.

San Antonio napísalo Wembanyamu na zoznam zranených hráčov v pondelok deň po tom, čo zaznamenal 17 bodov a 13 doskokov pri prehre 146:110 s New Orleans Pelicans. Wembanyama sa na zápas proti Antetokounmpovi tešil: "Je to pravdepodobne hráč, ktorého som najviac študoval. Milujem spôsob akým hrá, pretože je vždy agresívny a svojich súperov desí. Naozaj sa snažím brať si od neho veľa príkladov a som veľmi nadšený, že môžem hrať proti Bucks. Bude to veľmi, veľmi zaujímavé," povedal Wembanyama v nedeľu.

Utorňajší zápas bude druhý, ktorý v tejto sezóne vynechá.