Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Basketbal

Brajkovič bude trénerom KB Košice aj v nasledujúcej sezóne

Na snímke oddychový čas tímu KB TU Košice, druhý sprava tréner Dražen Brajkovič, tretí sprava asistent trénera Richard Leško v druhom zápase semifinále play off basketbalovej Eurovia SBL mužov KB TU Košice - BC Prievidza v Košiciach 30. marca 2016. Foto: TASR/Milan Kapusta

V aktuálnom ročníku postúpilo družstvo mužov KB Košice pod vedením Brajkoviča do semifinále Eurovia SBL, stav série s BC Prievidza je zatiaľ nerozhodný 1:1.

Košice 1. apríla (TASR) - Skúsený chorvátsky tréner Dražen Brajkovič povedie basketbalistov KB Košice až do konca sezóny 2016/2017. Päťdesiattriročný kouč podpísal vo štvrtok s klubom novú zmluvu.

V aktuálnom ročníku postúpilo družstvo mužov KB Košice pod vedením Brajkoviča do semifinále Eurovia SBL, stav série s BC Prievidza je zatiaľ nerozhodný 1:1. "To, že mi klub ponúkol predĺženie zmluvy už pred koncom sezóny, je pre mňa veľkou odmenou, ale aj záväzkom a preto sa už od zajtra začíname v klube okrem povinností v aktuálnej sezóne venovať aj príprave družstva na budúcu sezónu," uviedol Brajkovič v tlačovej správe KB Košice.

"S prácou trénera pána Brajkoviča aj s výsledkami družstva sme v klube spokojní a preto sme radi, že bude u nás pokračovať aj v budúcej sezóne," povedal prezident klubu František Sabol.