Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Basketbal

Favoritmi na titul pre najlepšieho smečiara Antetokounmpo a LaVine

Mason Plumlee (1) z Brooklyn Nets dáva kôš Philadelpii 76. Bránia mu v tom Brandon Davies (20) a Tony Wroten (8). Foto: TASR/AP

Divácky najatraktívnejšia sprievodná akcia blížiaceho sa All-Star víkendu sa uskutoční v predvečer exhibičného Zápasu hviezd NBA.

New York 28. januára (TASR) - Štvorica basketbalistov Zach LaVine (Minnesota Timberwolves), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Victor Oladipo (Orlando Magic) a Mason Plumlee (Brooklyn Nets) si zmerajú sily v súťaži o najlepšieho smečiara. Divácky najatraktívnejšia sprievodná akcia blížiaceho sa All-Star víkendu sa uskutoční v predvečer exhibičného Zápasu hviezd NBA.

"Pripravte dosky a obruče, idem si pre ne," napísal na sociálnej sieti Twitter rozohrávač Minnesoty LaVine, ktorý bude spoločne s gréckym rodákom Antetokounmpom najväčším favoritom na zisk prestížneho titulu. Menšie šance sa dávajú Oladipovi, štvoricu dopĺňa Plumlee z domáceho klubu Nets.

Sprievodné akcie All-Star víkendu sa uskutočnia v domovskej hale Brooklynu Barclays Center, samotný Zápas hviezd potom o deň neskôr (15. februára) v newyorskej Madison Square Garden.