Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Basketbal

Giannis Antetokounmpo vynechá pre zranenie zvyšok základnej časti

Giannis Antetokounmpo z Milwaukee Bucks reaguje počas prvého polčasu zápasu basketbalovej NBA v utorok 9. apríla 2024 v Milwaukee. Foto: TASR/AP

Neexistuje nikto, kto by pracoval tvrdšie ako on. Veríme, že sa vráti v čo najkratšej dobe a dúfame, že to stihne do play off, uviedol tréner Doc Rivers.

Milwaukee 11. apríla (TASR) - Grécky basketbalista Giannis Antetokounmpo z Milwaukee Bucks vynechá pre zranenie zvyšok zápasov základnej časti v NBA. Magnetická rezonancia potvrdila, že si v stredajšom dueli s Bostonom Celtics (104:91) natiahol ľavé lýtko. Dĺžka jeho rekonvalescencie zatiaľ nie je známa a rovnako nie je isté ani to, či bude môcť zasiahnuť do play off zámorskej profiligy.

"Zatiaľ nemáme žiadny časový plán jeho návratu, ale momentálne s ním pracuje náš najlepší tím. Neexistuje nikto, kto by pracoval tvrdšie ako on. Veríme, že sa vráti v čo najkratšej dobe a dúfame, že to stihne do play off," uviedol tréner Doc Rivers.

Dvadsaťdeväťročný krídelník kraľuje tímovým štatistikám keď v 73 zápasoch tejto sezóny dosiahol priemer 30,4 bodu a 11,5 doskoku na stretnutie. Bucks odohrajú do konca základnej časti dva zápasy. V sobotu sa predstavia na palubovke Oklahoma City Thunder a o deň neskôr pocestujú do Orlanda. Ich úvodný duel vyraďovacej časti sa uskutoční buď 20. alebo 21. apríla, pripomenula agentúra AP.