Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Basketbal

NBA: Turner predĺžil zmluvu s Indianou

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Vedenie tímu nezverejnilo podrobnosti zmluvy, no tá podľa portálu espn.com znie na štyri roky a dvadsaťdvaročný center počas nich zarobí 72 miliónov dolárov.

Indianapolis 16. októbra (TASR) - Klub zámorskej basketbalovej NBA Indiana Pacers predĺžil kontrakt s Mylesom Turnerom.

Vedenie tímu nezverejnilo podrobnosti zmluvy, no tá podľa portálu espn.com znie na štyri roky a dvadsaťdvaročný center počas nich zarobí 72 miliónov dolárov. Klub si tak zaistili na najbližšie roky oboch svojich lídrov, okrem Turnera má dlhodobý kontrakt aj rozohrávač Victor Oladipo.

Inadiana si vybrala Turnera z 11. miesta 1. kola vstupného draftu v roku 2015. V uplynulej sezóne mal priemer 12,7 bodov, 6,4 doskokov a 1,82 doskokov na zápas.

LA Clippers výmenili Johnsona za Ajincu z New Orleans


Basketbalový tím zámorskej NBA Los Angeles Clippers získal z New Orleans Pelicans centra Alexisa Ajincu. Opačným smerov putuje útočník Wesley Johnson.

Tridsaťročný Ajinca odohral v NBA 293 zápasov počas siedmych rokov a dosiahol priemer 5,3 bodu na zápas. Clippers ho však hneď po príchode zaradil na listinu nechránených hráčov.

O rok starší Johnson si počas ôsmich sezón v profilige pripísal priemerne 7,2 bodu a 3,2 doskoku. Informovala o tom agentúra AP.