Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislava

BRATISLAVA JE POD SNEHOM: Tvoria sa kolóny, vznikajú nehody

Ilustračné foto. Foto: TASR/Milan Kapusta

Stella centrum hlási kolóny na diaľnici D2 za Stupavou v smere do Bratislavy.

Bratislava 8. januára (TASR) - V Bratislave momentálne husto sneží. Vodiči preto na viacerých úsekoch hlásia kolóny a nehody. Problémy má aj bratislavská MHD. Od 8.50 h nepremávajú trolejbusové linky 203, 207 a 208 cez Palisády. Tieto linky jazdia po skrátenej trase po Hodžovo námestie. MHD v meste pre počasie mešká od 10 do 20 minút.

Dispečing Dopravného podniku Bratislava vyhlásil na 12. h celomestský zásah na čistenie obratísk, tratí, vozovní a zastávok MHD, ktoré má v správe.

Zelená vlna RTVS hlási dopravné nehody na nábreží za bývalým PKO smerom do Karlovej Vsi, na Tomášikovej pri Kuchajde, na Staromestskej v smere na Most SNP i na kruhovom objazde pri nákupnom centre smerom do Lamača. Kolóny sa tvoria v Bratislave na diaľnici D1 za Zlatými pieskami smerom na Prístavný most, vodiči sa v nich môžu zdržať až 40 minút. Vodiči si asi 20 minút počkajú v kolóne aj na Slovnaftskej smerom do centra.

Stella centrum hlási kolóny na diaľnici D2 za Stupavou v smere do Bratislavy. V hlavnom meste sa vodiči do 15 minút zdržia aj na Račianskej, na D1 pred vjazdom do Bratislavy a pred Prístavným mostom. Taktiež aj z bratislavských Vajnôr v smere do centra mesta, v Dunajskej Lužnej do Rovinky a Bratislavy, či v Moste pri Bratislave, Ivanke pri Dunaji i Bernolákove v smere do Bratislavy.

Bratislavské letisko funguje napriek nepriaznivému počasiu bez problémov



Bratislavské letisko funguje napriek sneženiu bez problémov. TASR to potvrdila jeho hovorkyňa Veronika Ševčíková.

"Všetky lety sú vybavované včas podľa letového poriadku bez výraznejších meškaní," uviedla Ševčíková.

V Bratislave momentálne husto sneží. Vodiči preto na viacerých úsekoch hlásia kolóny a nehody. Problémy má aj bratislavská MHD. Od 8.50 h nepremávajú trolejbusové linky 203, 207 a 208 cez Palisády. Tieto linky jazdia po skrátenej trase po Hodžovo námestie. MHD v meste pre počasie mešká od 10 do 20 minút.