Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Bratislava

V Ružinove budú opäť hľadať najkrajších i najšikovnejších psov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Pred Domom kultúry sa uskutoční 3. ročník súťaže Ružinovský psí miláčik, kde si štvornohí súťažiaci zmerajú sily v 4 kategóriách. Hľadať sa bude najkrajší, najšikovnejší, najmenší a najväčší pes.

Bratislava 9. mája (TASR) - V bratislavskom Ružinove budú v nedeľu 13. mája opäť hľadať "naj" psíkov. Pred Domom kultúry Ružinov sa totiž uskutoční 3. ročník súťaže Ružinovský psí miláčik, kde si štvornohí súťažiaci zmerajú sily v štyroch kategóriách. Hľadať sa bude najkrajší, najšikovnejší, najmenší a najväčší pes.

"Návštevníci sa môžu tešiť na ukážky poslušnosti a obrany psov v podaní výcvikového strediska UK-2, ako aj na šikovnosť psov Bratislavskej kynologickej záchranárskej brigády," uviedol Stanislav Šenc z ružinovského miestneho úradu. Deti si budú môcť vyskúšať, aké dokážu byť psíky poslušné a ako môžu poslúchať na rôzne povely.

Do súťaže sa môžu prihlásiť majitelia s trvalým bydliskom v Ružinove priamo na mieste. Bezplatná registrácia sa začne o 14.30 h, netreba zabudnúť na očkovací preukaz psa. Začiatok samotného podujatia je naplánovaný na 15.00 h.