Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Bratislava

Bratislavská Magio pláž otvorí už po desiatykrát svoje brány

Ilustračné foto Z otvorenia Magio pláže na Tyršovom nábreží v Bratislave. Foto: TASR/Martin Turanovič

Pre návštevníkov je pripravený tradičný program, doplnený niekoľkými novinkami. Magio pláž bude otvorená do 4. septembra.

Bratislava 9. júna (TASR) – Obyvatelia i návštevníci hlavného mesta, milovníci dobrej zábavy i oddychu, sa môžu aj tento rok tešiť na obľúbenú Magio pláž na Tyršovom nábreží v bratislavskej Petržalke. Tá pomyselné dvere svojho desiateho ročníka otvorí v piatok 10. júna. Bude sa niesť v znamení svojho jubilea, športu a technológií. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa hlavného mesta Ivana Skokanová.

Pre návštevníkov je pripravený tradičný program, doplnený niekoľkými novinkami. Pre aktívnych športovcov sú k dispozícii dve ihriská na plážový volejbal a jedno na plážový futbal, zahrať sa však bude dať aj stolný tenis, bedminton, petang a šípky. Športovú atmosféru budú dopĺňať televízne prenosy z letnej olympiády v Rio de Janeiro, európskeho futbalový šampionát vo Francúzsku či cyklistické preteky Tour de France.

Kultúru bude aj tento rok okrem iného zastupovať obľúbené letné kino počas letných mesiacov, ale aj desať hudobných koncertov. Najmenších návštevníkov pláže čaká zasa zaujímavý interaktívny program a rôzne detské predstavenia. Jednou z noviniek bude tzv. urban zóna s grilom, kde si návštevníci môžu pripravovať vlastné jedlá.

Magio pláž bude otvorená do 4. septembra.