Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Bratislava

Mikuláš bude v Bratislave rozsvecovať vianočné stromčeky

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

V Dúbravke sa program mikulášskeho podujatia začne už predpoludním.

Bratislava 6. decembra (TASR) - Mikuláš dnes zavíta aj na podujatia v bratislavských mestských častiach (MČ). Na viacerých miestach to využijú i na rozsvietenie vianočných stromčekov.

V Dúbravke sa program mikulášskeho podujatia začne už predpoludním. "Mikuláš zavíta do Domu kultúry Dúbravka, kde sa o 10.30 h začne divadielko s nezbednou vianočnou rozprávkou s čertom, anjelom, pesničkami a, samozrejme, aj nádielkou," informovala hovorkyňa MČ Dúbravka Lucia Marcinátová. Po predstavení sa k Mikulášovi pridá starosta Dúbravky Martin Zaťovič a spoločne pred Domom kultúry rozsvietia vianočný stromček.

Do Lamača príde Mikuláš popoludní. Nádielku darčekov prinesie na Malokarpatské námestie o 16.00 h. V tom istom čase sa Mikuláš objaví aj pred kostolom Mena Panny Márie v bratislavskej Vrakuni, kde pomôže rozsvietiť aj vianočný stromček.

Vianočný stromček bude Mikuláš rozsvecovať i v Devíne. O 17.00 h príde do devínskeho Domu kultúry, aby pomohol pripraviť ozdoby na vianočný stromček, ktorý tam bude svietiť tento rok.