Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Bratislava

Po požiari v bratislavskej Dúbravke ostáva v nemocnici sedem ľudí

Na snímke Univerzitná nemocnica Bratislava - Nemocnica Ružinov. Foto: TASR/Michal Svítok

Pri požiari v bytovom dome na Ulici Ľuda Zúbka v bratislavskej mestskej časti Dúbravka zasahovalo v noci zo štvrtka (3.11.) na piatok (4.11.) 23 hasičov.

Bratislava 6. novembra (TASR) - Po požiari v bratislavskej Dúbravke ostáva v bratislavských nemocniciach hospitalizovaných sedem osôb, dve z nich sú naďalej vo vážnom stave. TASR informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Zuzana Eliášová.

"Vo vážnom stave je žena hospitalizovaná na Antolskej ulici v Petržalke a muž, o ktorého sa starajú v ružinovskej nemocnici," spresnila. "Naši zdravotníci im poskytujú maximálnu potrebnú zdravotnú starostlivosť," uistila.

Pri požiari v bytovom dome na Ulici Ľuda Zúbka v bratislavskej mestskej časti Dúbravka zasahovalo v noci zo štvrtka (3.11.) na piatok (4.11.) 23 hasičov. Podľa informácií Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave vznikol požiar v byte na 3. poschodí, cez vchodové dvere sa rozšíril na chodbu, pričom došlo k silnému zadymeniu spoločných priestorov schodiska od tretieho až po ôsme podlažie. Pri hasení požiaru bolo na chodbe jedného z poschodí obytného domu nájdené telo 20-ročnej ženy bez známok života. Záchranári celkovo evakuovali 25 ľudí.