Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Bratislava

SMÄDILO HO: Mladý muž sa dobíjal do zatvorenej vinárne. Skončil v cele

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Najprv do nej udrel hlavou, po upozornení čašníka, že je podnik zatvorený, začal kričať a kopať do dverí. Tie sa mu podarilo po čase vykopnúť.

Bratislava 14. septembra (TASR) – Obvineniu z trestného činu výtržníctva čelí 27-ročný Ľuboš M. z Bratislavy. Muž sa mal ešte v stredu (12.9.) pred polnocou dobíjať do zatvorenej vinárne na Košickej ulici v Bratislave a následne fyzicky napadnúť personál podniku. TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií sa mladý muž snažil pred polnocou dostať po záverečnej do vinárne. Najprv do nej udrel hlavou, po upozornení čašníka, že je podnik zatvorený, začal kričať a kopať do dverí. Tie sa mu podarilo po čase vykopnúť. "Po vojdení do podniku mal fyzicky napadnúť čašníka, ktorého udieral päsťami do oblasti hrudníka," priblížil Szeiff.

Zamestnancom podniku sa podarilo útočníka vytlačiť von, kde však pokračoval v kopaní do dverí. Čoskoro ho však spacifikovala policajná hliadka, ktorá ho previezla na príslušné policajné oddelenie. Muž nakoniec skončil v cele policajného zaistenia. "Vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní. V prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na tri roky," dodal Szeiff.