Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Bratislava

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po zlodejovi zubných kefiek

Podľa doterajšieho skráteného vyšetrovania dosiaľ neznámy páchateľ 14. decembra 2014 v čase o 15. hodine v jednej z predajní obchodného domu na ulici Pri hrubej lúke v Bratislave z regálov s dentálnou hygienou odcudzil 33 zubných kefiek a dve náhradné hlavice na elektrické zubné kefky. Spoločnosti tak spôsobil škodu za takmer 360 eur. Ide o muža vo veku 25 až 30 rokov, vysokého približne 170 cm, štíhlej postavy, s nakrátko ostrihanými vlasmi, oblečené mal modré rifle, čiernu mikinu, svetlo-hnedú zimnú bundu, obuté mal čierne tenisky. Žena je veku 30 až 35 rokov, vysoká približne 168 cm, štíhlej postavy, má dlhé hnedé vlasy, oblečenú mala sukňu šedej farby, zelenú košeľu, čierny kabát, obuté mala čierne čižmy a v rukách šedú igelitovú tašku. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografii a objasneniu vyšetrovaného skutku, je možné oznámiť na telefónnom čísle 09610 34805, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Policajti Obvodného oddelenia PZ Dúbravka pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi prečinu krádeže a so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osôb sa obracajú aj na verejnosť.

Bratislava 12. januára (TASR) - Policajti Obvodného oddelenia PZ Dúbravka pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi prečinu krádeže a so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osôb sa obracajú aj na verejnosť.

Podľa doterajšieho skráteného vyšetrovania dosiaľ neznámy páchateľ 14. decembra 2014 v čase o 15. hodine v jednej z predajní obchodného domu na ulici Pri hrubej Lúke z regálov s dentálnou hygienou odcudzil 33 zubných kefiek a dve náhradné hlavice na elektrické zubné kefky. Spoločnosti tak spôsobil škodu za takmer 360 eur.

Bezpečnostné kamery v predajni zaznamenali osoby, ktoré sa v čase spáchania skutku v predajni pohybovali a mohli by významným spôsobom prispieť k objasneniu vyšetrovaného skutku. Ide o muža vo veku 25 až 30 rokov, vysokého približne 170 cm, štíhlej postavy, s nakrátko ostrihanými vlasmi, oblečené mal modré rifle, čiernu mikinu, svetlo-hnedú zimnú bundu, obuté mal čierne tenisky. Žena je veku 30 až 35 rokov, vysoká približne 168 cm, štíhlej postavy, má dlhé hnedé vlasy, oblečenú mala sukňu šedej farby, zelenú košeľu, čierny kabát, obuté mala čierne čižmy a v rukách šedú igelitovú tašku.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na fotografiách a objasneniu vyšetrovaného skutku, je možné oznámiť na telefónnom čísle 09610 34805, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

TASR dnes informovala Karina Považanová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.