Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení podozrivého muža

Ilustračné foto Foto: TASR

Neznámy páchateľ sa v utorok pokúsil odcudziť finančnú hotovosť v predajni suvenírov.

Bratislava 6. februára (TASR) - Bratislavskí policajti pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi, ktorý sa pokúsil v hlavnom meste odcudziť finančnú hotovosť v predajni suvenírov. V tejto súvislosti sa na verejnosť obracajú so žiadosťou o pomoc pri stotožnení podozrivého muža. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová.

Dosiaľ neznámy páchateľ sa v utorok (3.2.) v čase od 18.45 h do 18.48 h pokúsil odcudziť finančnú hotovosť v predajni suvenírov pod Rybárskou bránou v Bratislave.

"Pod zámienkou kúpy tovaru pristúpil k predavačke a pokúsil sa zmocniť násilím finančnej hotovosti z pokladnice, ale aj z jej rúk," povedala Kurucová. Ako ďalej spresnila, predavačke sa podarilo krádeži zabrániť a páchateľ ušiel na neznáme miesto.

Podľa polície zdanlivý vek podozrivého muža je približne 45 až 50 rokov. Má väčší nos a je strednej zavalitej postavy. V čase krádeže mal čierne fúzy a prešedivenú bradu. "Na hlave mal čiernu pletenú čiapku, oblečenú čiernu bundu so striebornými cvokmi, modré rifle, obuté čierne botasky s červenou čiarkou," podotkla Kurucová.

Polícia žiada ľudí, aby akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu podozrivého muža alebo k zisteniu jeho súčasného pohybu a pobytu, oznámili na čísle polície 158. Zároveň tak môžu urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.