Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Bratislava

Práce na stavbách či križovatkách obmedzia vodičov v Bratislave

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Niektoré obmedzenie v hlavnom meste potrvajú do konca júla, iné do konca augusta.

Bratislava 11. júla (TASR) - Nasledujúce dni treba v Bratislave počítať s viacerými dopravnými obmedzeniami. Niektoré potrvajú do konca júla, iné do konca augusta. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Úplne uzavretá bude pre stavebné práce a úpravu fasády bytového domu Lomonosovova ulica medzi križovatkami s Dobrovičovou a Gajovou ulicou. A to do konca tohto augusta. Obchádzka je možná po Dobrovičovej, Gajovej a Bezručovej ulici.

Čiastočne uzavretá je do 15. augusta Vetvárska ulica, a to za križovatkou s Učiteľskou ulicou. "Buduje sa tam cyklotrasa," uviedla Kurucová. Prejazd je možný cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Bajkalská ulica v smere do Ružinova je čiastočne obmedzená pre rekonštrukciu chodníkov do konca júla.

Na Černyševského ulici v križovatke a v oblasti s Muchovým námestím sa budujú inžinierske siete. Skončiť by sa mali asi 15. septembra. "V tomto mieste je preto v súčasnosti doprava čiastočne obmedzená," vysvetlila Kurucová.

Čiastočne obmedzená je aj doprava na Dolnozemskej ceste, Panónskej ulici v križovatke ulíc, kde sa stavia okružná križovatka. Potrvať by to malo do 14. augusta.