Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Bratislava

V Bratislave došlo k zrážke trolejbusu a auta, zranili sa traja ľudia

Ilustračné foto. Foto: FOTO TASR/Michal Svítok

Pre nehodu odklonili na dopravu. Linka číslo 203 a 208 je otáčaná na Hodžovom námestí. Linka 207 premáva odklonom z Hodžovho námestia cez Štefánikovu, Pražskú, Hroboňovu a od Búdkovej na svoju trasu.

Bratislava 10. júla (TASR) - Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode trolejbusu a osobného auta na Palisádach v Bratislave.

Vodič (57 r.) trolejbusu aj vodič (31 r.) osobného auta mali negatívnu dychovú skúšku. Pri nehode utrpeli zranenia tri osoby vo vozidle MHD, škoda dosiahla asi 5000 eur.

"Na mieste sme im poskytli bezodkladnú prednemocničnú zdravotnú starostlivosť," povedal pre TASR hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Andrej Hirjak. Ešte stále sú tam i hasiči s technikou. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Čelne zraziť s autom sa mal podľa hovorkyne Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriany Volfovej trolejbus číslo 203. "Vodič je v poriadku, v trolejbuse sa ľahšie zranili dvaja cestujúci," povedala pre TASR.

Pre nehodu odklonili na mieste dopravu. Linka číslo 203 a 208 je otáčaná na Hodžovom námestí. Linka 207 premáva odklonom z Hodžovho námestia cez Štefánikovu, Pražskú, Hroboňovu a od Búdkovej na svoju trasu. Odklon linky 207 je obojsmerný. V úseku Vojenská nemocnica - Valaška - Búdková - Mudroňova - Šuleková a späť je zabezpečená náhradná doprava.