Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Bratislava

V starom dúbravskom kostole bude veľkonočný koncert

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

O zážitok z nedeľňajšieho koncertu by sa mal postarať aj jeho špeciálny hosť – operný spevák Martin Babjak.

Bratislava 11. marca (TASR) – Predveľkonočnou atmosférou ožije aj jedna z historických pamiatok bratislavskej Dúbravky. V kostole svätého Kozmu a Damiána na Strmých sadoch sa v nedeľu o 16.00 h uskutoční veľkonočný koncert.

"Podujatím chceme nadviazať na verejnosťou veľmi pozitívne prijatý vianočný a novoročný koncert, ktorý sa v starom dúbravskom kostole uskutočnil," vysvetlil starosta Dúbravky Martin Zaťovič.

O zážitok z nedeľňajšieho koncertu by sa mal postarať aj jeho špeciálny hosť – operný spevák Martin Babjak. "Pridá sa k vystúpeniu druhého operného speváka, Dúbravčana Petra Oswalda a k spevu a hre na organe manželov Ružovičovcov," informoval Zaťovič.

Zaspievajú aj zbory – Evanjelický zborový spevokol a Lamačsko-dúbravský cirkevný spevácky zbor. V programe sa predstavia aj žiaci Základnej umeleckej školy Eugena Suchoňa.

Koncert organizuje mestská časť Bratislava-Dúbravka, Rada seniorov v Dúbravke, v spolupráci so Základnou umeleckou školou Eugena Suchoňa a miestnou katolíckou a evanjelickou cirkvou.