Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Bratislavská zoo si v nedeľu pripomenie Svetový deň zvierat

Ilustračné foto. Foto: TASR - František Iván

Návštevníci sa môžu okrem iného tešiť na klauniádu, bruchovraveckú šou i pesničky zo známych rozprávok.

Bratislava 7. októbra (TASR) – Svetový deň zvierat si v nedeľu popoludní pripomenie aj bratislavská zoo, ktorá pri tejto príležitosti pripravila program pre všetky vekové kategórie. Jeho súčasťou bude aj posledné tohtoročné komentované kŕmenie zvierat. TASR o tom informovala Alexandra Ritterová z oddelenia vzdelávania a marketingu ZOO Bratislava.

„Hlavný program bude prebiehať od 14.00 do 17.00 h na hornom detskom ihrisku. Moderátorkou bude Andrea Somorovská, ktorá prepožičala svoj hlas a spev princeznej Else z Ľadového kráľovstva," priblížila.

Návštevníci sa podľa nej môžu okrem iného tešiť na klauniádu, bruchovraveckú šou i pesničky zo známych rozprávok. „Počas hlavného programu sa budú môcť tváričky všetkých detí zmeniť prostredníctvom maľovania na tvár na najrôznejšie zvieratká," uviedla Ritterová, podľa ktorej nebudú chýbať ani hry, hádanky a zaujímavosti o zvieratkách, vozenie na koníkoch a posledné tohtoročné komentované kŕmenie zvierat.

Ritterová na záver pripomenula, že od októbra prešla zoo na jesenný režim, v ktorom je zlacnené vstupné pre deti, dospelých, študentov aj rodiny. Kompletný program podujatia nájde verejnosť na zoobratislava.sk