Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Bratislavský kraj

ĎALŠÍ PIRÁT: Nemec šiel po diaľnici D2 rýchlosťou 194 km/h

Ilustračné foto Foto: TASR/Milan Kapusta

Rýchla jazda Nemca stála 500 eur. Polícia apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpísanú rýchlosť, prispôsobili jazdu stavu a povahe vozovky a poveternostným podmienkam.

Bratislava 6. novembra (TASR) - Polícia zastavila v stredu (5.11.) večer na diaľnici D2 cestného piráta, ktorý šiel rýchlosťou 194 kilometrov za hodinu.

Voz značky Volkswagen šoféroval 37-ročný vodič z Nemecka. Prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti o 64 kilometrov za hodinu zaznamenal krátko pred 22.00 hodinou večer radar hliadky Diaľničného oddelenia Policajného zboru v Malackách.

Policajná Kobra chytila aj voidča, ktorý išiel po diaľnici 208 km/h. Článok o tom si prečítajte na portáli Teraz.sk.

Piráta policajti zadržali na 52. kilometri diaľnice v smere do Českej republiky. "Za tento priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky mu uložili v blokovom konaní pokutu vo výške 500 eur," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Polícia v tejto súvislosti apelovala na vodičov, aby dodržiavali predpísanú rýchlosť, prispôsobili jazdu stavu a povahe vozovky a poveternostným podmienkam. "Precenenie svojich schopností v spojitosti s rýchlou jazdou máva, bohužiaľ, často tragické následky," upozornila Považanová.