Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Okradol zraneného kolobežkára: Polícia pátra po neznámom mužovi

Ilustračné foto. Foto: TASR - Pavol Zachar

Polícia už v tejto súvislosti začala trestné stíhanie.

Bratislava 15. marca (TASR) - Polícia vyšetruje prípad krádeže v súbehu s neposkytnutím prvej pomoci, ku ktorému došlo uplynulý mesiac v nočných hodinách v Bratislave. Neznámy muž okradol kolobežkára, ktorý počas jazdy stratil vedomie, odpadol a zostal bezvládne ležať na vozovke. Zranenému kolobežkárovi poskytli pomoc až náhodní okoloidúci. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Neznámy muž k nemu pristúpil, prehľadal mu vrecká a odcudzil mu mobilný telefón. Poškodenému bezvládnemu mužovi však nepomohol, nechal ho ležať na ceste a z miesta odišiel," priblížil Szeiff.

Polícia už v tejto súvislosti začala trestné stíhanie. Zároveň pátra po neznámom páchateľovi, ktorého zachytáva videozáznam zverejnený na sociálnej sieti. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, je možné oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.