Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

Pri zrážke dvoch motocyklov sa ťažko zranil 52-ročný vodič

Ilustračné foto Foto: TASR/Vladimír Benko

K nehode pri obci Hrubý Šúr bol privolaný aj vrtuľník, ktorý muža s ťažkým zranením v oblasti ľavej dolnej končatiny previezol do jednej z bratislavských nemocníc.

Bratislava/Senec 16. októbra (TASR) - Ťažkým zranením ľavej nohy 52-ročného vodiča sa skončila nedeľňajšia (15.10.) dopravná nehoda v okrese Senec. K popoludňajšej nehode dvoch motocyklov došlo za obcou Senec v smere do Hrubého Šúra. TASR o tom dnes informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

"Podľa doterajších informácií stál 52-ročný vodič spolu s 11-ročným spolujazdcom na motocykli na krajnici cesty. Pri vchádzaní na cestu do jazdného pruhu vodič nedal prednosť prichádzajúcemu motocyklu," skonštatovala Slamková s tým, že následne do motocykla narazila 47-ročná vodička, ktorá tadiaľ prechádzala na druhom motocykli.

Pri zrážke utrpel vodič prvého motocykla ťažké zranenia v oblasti ľavej dolnej končatiny a vrtuľníkom ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc. "Jeho spolujazdec ako aj vodička druhého motocykla vyviazli bez zranení," doplnila Slamková. Vodičovi bol nariadený odber krvi na zistenie požitia alkoholu, u vodičky vykonaná dychová skúška požitie alkoholických nápojov podľa hovorkyne nepreukázala. Materiálna škoda bola predbežne vyčíslená na 2000 eur.

"Presné príčiny ako aj okolnosti tejto nehody sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania," dodala Slamková.