Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Seniori z Bratislavského kraja sa opäť zabavia na plese

Na snímke seniori v dennom centre. Foto: TASR/Štefan Puškáš

V Incheba Expo Aréne sa bude v piatok večer zabávať takmer 650 seniorov z klubov dôchodcov a zariadení sociálnych služieb z 24 miest a obcí v BSK.

Bratislava 19. februára (TASR) - Bratislavský samosprávny kraj (BSK) a Malokarpatské osvetové stredisko v Modre opäť zorganizovali ples pre seniorov z tohto regiónu. V bratislavskej Inchebe sa bude v piatok 21. februára zabávať takmer 650 seniorov z klubov dôchodcov a zariadení sociálnych služieb z 24 miest a obcí v BSK.

"Tradičný ples láka čoraz viac seniorov. Sme radi, že sa nám darí zapájať do aktívneho spoločenského života nielen klientov našich sociálnych zariadení, ale aj seniorov z klubov dôchodcov v našom kraji," povedal predseda BSK Pavol Frešo. Pre plesajúcich seniorov je pripravený bohatý kultúrny program. O zábavu sa postarajú muzikanti Borovienka, Silent Trio a do tanca bude hrať aj DJ Mirco. Na pódiu sa predstavia aj samotní seniori – vystúpi 1. Tanečný klub Senior Bratislava. Svoj talent predvedú tanečníci zo Sun Dance Academy Bratislava, ale aj folklórny súbor Klnka.