Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

Silvester v Starom Meste ponúka koncert filharmonikov i párty na ľade

Ilustračné foto Foto: TASR

O atmosféru silvestrovského večera sa postará diskotéka na klzisku na Hviezdoslavovom námestí.

Bratislava 30. decembra (TASR) - Medzi lákadlá Silvestra v bratislavskom Starom Meste bude patriť priamy prenos z koncertu Slovenskej filharmónie i diskotéka na ľade. Silvestrovský program v centre Bratislavy sa začne už o 16.00 h.

"Od 16.00 do 18.00 h si tí, ktorí prídu na Hviezdoslavovo námestie, môžu prostredníctvom veľkoplošnej obrazovky pozrieť silvestrovský koncert Slovenskej filharmónie, ktorý sa pred vypredaným hľadiskom uskutoční v koncertnej sále Reduty," informovala hovorkyňa Starého Mesta Alexandra Obuchová.

"Počas koncertu zaznejú operné árie od Giuseppe Verdiho, melódie skladateľov Richarda Wagnera či W. A. Mozarta. Dirigentom bude Rastislav Štúr, zaznie soprán Andrey Vizvári," dodala.

O atmosféru silvestrovského večera sa postará diskotéka na klzisku na Hviezdoslavovom námestí. "Párty bude pokračovať až do 02.00 h," spresnila Obuchová.

Podľa jej ďalších slov o bezpečnosť a poriadok sa postará mestská aj štátna polícia, k dispozícií bude aj záchranka a strážna služba. "Pre účastníkov silvestrovských osláv sú otvorené podzemné toalety na Suchoňovom námestí pri budove Reduty a to do 03.00 h," upozornila hovorkyňa. Informovala tiež, že mestská časť začne s upratovaním námestia i okolitých komunikácií ešte počas Silvestrovskej noci.