Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Keď Clark Kent radšej zostane v kancelárii

Spoločnosť IMMOFINANZ Group spúšťa kampaň o imidži a značke pod názvom:„Keď Clark Kent radšej zostane v kancelárii“ Foto: IMMOFINANZ Group

Spoločnosť IMMOFINANZ Group spúšťa kampaň o imidži a značke pod názvom: „Keď Clark Kent radšej zostane v kancelárii“.

Viedeň 6. októbra (OTS) - Skupina IMMOFINANZ Group uzavrela partnerstvo so spoločnosťou Warner Bros. Consumer Products v Nemecku, aby mohla spustiť kampaň o imidži a značke, v ktorej využije jedného z najznámejších superhrdinov v histórii, postavu spoločnosti DC Comic, Supermana a jeho meno Clark Kent, ktoré používa v bežnom živote. Táto kampaň je prvou v histórii spoločnosti a bude sa vysielať v televízií v niekoľkých kľúčových krajinách, kde táto realitná spoločnosť pôsobí. S tvrdením „Keď Clark Kent radšej zostane v kancelárii“ sa táto realitná spoločnosť zameriava na svoje schopnosti v oblasti služieb, ako aj na dokonalú kanceláriu.

Pre kampaň spoločnosti IMMOFINANZ Group so Supermanom sa natočili tri reklamné spoty v spolupráci s Warner Bros. Consumer Products v mene spoločnosti DC Entertainment. Tieto reklamy sa prednedávnom uviedli v Rakúsku, Poľsku, Českej republike, Maďarsku, na Slovensku a v Rumunsku a zameriavajú sa na online a digitálne segmenty spotreby mimo domova (pohyblivé obrázky v rámci vonkajšej reklamy). Mediálny mix v Rakúsku, Poľsku a Českej republike, ktorý odštartoval 4. novembra, doplní TV reklama. Na niekoľko budov spoločnosti IMMOFINANZ Group v šiestich štátoch sa namontujú nadrozmerné transparenty a znaky. Očakáva sa, že reklama bude mať dosah na viac ako 100 miliónov ľudí.

Superman je takmer 100% známy na celom svete. Stal sa inšpiráciou kasových trhákov, televíznych programov a množstva spotrebiteľských produktov pre fanúšikov každého veku. Keď sa Superman v roku 1938 prvýkrát objavil v komikse Action Comics č. 1, veľmi rýchlo sa stal ikonou.

Doterajšie imidžové kampane majú zabezpečovaciu hodnotu v oblasti podnikania s nehnuteľnosťami. Pre krok týmto smerom sme sa rozhodli, aby sme vytvorili priestor pre spoločnosť IMMOFINANZ Group ako pre vlastníka medzinárodnej značky v oblasti podnikania s nehnuteľnosťami. Náš cieľ: Keď si pomyslíte na kanceláriu, spojíte si ju so spoločnosťou IMMOFINANZ, s naším širokým záberom, flexibilitou a naším sľubom zákazníkom,“ hovorí Karin Kernmayer, riaditeľka marketingu skupiny IMMOFINANZ Group.

Naša správa aktív je založená na dôslednom prístupe orientovanom na zákazníkov, ktorý sme už zhrnuli v minulom roku podľa pravdivého motta „viac než kancelária“. „Ponúkame viac než len kancelársky priestor na prenájom, v ktorom sa zameriavame na nášho nájomcu a jeho personál. Kampaň so Supermanom sa zľahka venuje tejto téme a sľubuje vysokú medzinárodnú hodnotu rozpoznania značky pre naše kancelárie a schopnosti poskytovania služieb,“ hovorí Dietmar Reindl, riaditeľ kancelárie a logistiky skupiny IMMOFINANZ Group.

Superman je jednou z najsilnejších licencovaných značiek na svete. Licencia na Supermana má niečo, čo je jedinečné pre superhrdinu: ide o postavu s metaforickými vlastnosťami a so symbolom, ktorá je zaujímavá pre všetky cieľové skupiny. Sme veľmi radi, že skupina IMMOFINANZ využíva v rámci svojej kampane so širokým záberom, ktorá je zameraná na imidž, silu legendárneho plášťa Supermana,“ dodáva Stefan Hausberg, riaditeľ pre spotrebiteľské produkty spoločnosti Warner Bros. Entertainment GmbH.

Portfólio kancelárií skupiny IMMOFINANZ Group zahŕňa 100 existujúcich nehnuteľností a účtovnú čiastku 2,61 bilióna eur, ktorá predstavuje 28,3 % celého existujúceho portfólia spoločnosti.

Podrobné údaje:
- záber: viac ako 100 miliónov ľudí v hrubom,
- kampaň o značke sa využije v širokej miere na internej i externej úrovni (internet, digitálne segmenty spotreby mimo domova, TV, prezentácie, prepojenie so sociálnymi sieťami),
- vlastná prítomnosť v reklame: office.immofinanz.com,
- realizácia v 6 rôznych jazykoch (spoty v troch jazykoch),
- filmové zameranie, prepracovaná postprodukcia (počítačová animácia, 3D atď.).

Snímky a spoty kampane nájdete na stránke.


REKLAMNÝ MATERIÁL: TV spot, online reklamný banner, pre-roll – teda inzeráty prehrávané pred obsahom videa, spoty súvisiace s digitálnymi segmentmi spotreby mimo domova, transparenty na budovy a nálepka
KLIENT: IMMOFINANZ AG
PRÍKAZCA: Karin Kernmayer
AGENTÚRA: M’CAPS Advertising
ONLINE AGENTÚRA: abss interactive GmbH
KRÍŽOVÝ MARKETING V KANÁLOCH/MEDIÁLNA AGENTÚRA: Goldbach Interactive Austria GmbH
FILMOVÁ PRODUKCIA: Seven Film- und Postproduction GmbH
REŽISÉR: Pascal Heiduk

O skupine IMMOFINANZ
Skupina IMMOFINANZ je jedným z popredných kótovaných investorov do nehnuteľností a developerov v Európe. Spoločnosť je zaradená na popredný ATX index viedenskej burzy cenných papierov a obchoduje aj na burze cenných papierov vo Varšave. Od svojho založenia v roku 1990 si spoločnosť vytvorila vysokokvalitné portfólio nehnuteľností, ktoré v súčasností pozostáva z viac ako 1 700 investičných nehnuteľností v účtovnej hodnote približne 10,4 miliardy EUR. Spoločnosť sa ako „stroj na nehnuteľnosti“ sústreďuje na spájanie svojich troch kľúčových obchodných oblastí: výstavba trvalo udržateľných nehnuteľností osobitne naprojektovaných ako hlavné nehnuteľnosti v luxusných lokalitách, profesionálna správa týchto nehnuteľností a predaj v optimalizovaných cykloch. Skupina IMMOFINANZ zameriava svoje činnosti na maloobchodný, kancelársky, logistický a bytový segment na ôsmich hlavných regionálnych trhoch: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Rusku. Ďalšie informácie nájde na stránkach www.immofinanz.com/blog.immofinanz.com/properties.immofinanz.com.

O spoločnosti Warner Bros. Consumer Products
Warner Bros. Consumer Products, ktorá je súčasťou spoločnosti Warner Bros. Entertainment, patrí k popredným svetovým organizáciám udeľujúcim licencie a pôsobiacim v oblasti maloobchodu.

O spoločnosti DC Entertainment
DC Entertainment, ktorá je domovom ikonických značiek DC Comics (Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman, The Flash), Vertigo (Sandman, Fables) a MAD, predstavuje kreatívnu divíziu zodpovednú za strategickú integráciu svojho obsahu v rámci Warner Bros. Entertainment a Time Warner. DC Entertainment spolupracuje s mnohými kľúčovými divíziami Warner Bros. pri odkrývaní svojich príbehov a postáv vo všetkých médiách vrátane, okrem iného, filmu, televízie, spotrebiteľských produktov, domácej zábavy a interaktívnych hier. Spoločnosť DC Entertainment, ktorá každý rok vydáva tisícky komiksových kníh, grafických románov a časopisov, je najväčším vydavateľom komiksov v angličtine na svete. V januári 2012 spoločnosť DC Entertainment v spolupráci s divíziami Warner Bros. a Time Warner uviedla darovaciu kampaň We Can Be Heroes (Môžeme byť hrdinovia) s ikonickými superhrdinami Justice League, ktorá bola zameraná na zvýšenie povedomia a získanie prostriedkov na boj proti hladu v Africkom rohu.