Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Ekonomika

DHL Express (Slovakia) informuje o úprave cien na rok 2019

Foto: DHL Express

Priemerný nárast cien bol stanovený na 5,5%, s účinnosťou od 1. januára 2019.

Bratislava 1. októbra (OTS) - Spoločnosť DHL Express, popredný svetový dodávateľ medzinárodných expresných služieb, dnes informovala o ročnom všeobecnom zvýšení cien, ktoré vchádza do platnosti 1. januára 2019. V Slovenskej republike dôjde k priemernému zvýšeniu cien v porovnaní s rokom 2018 o 5,5% pre medzinárodné expresné zásielky.

Spoločnosť DHL Express výrazne investuje do svojej medzinárodnej siete, aby splnila najvyššie očakávania a ponúkla ešte lepšie služby svojim zákazníkom na celom svete," hovorí Daniela Mišurová, Country Manager, DHL Express (Slovakia), spol s r.o. "Naším cieľom je dosiahnuť neustále zlepšovanie kvality, aby sme ešte viac uspokojili potreby našich zákazníkov. Ročná úprava cien nám umožňuje ďalej posilňovať našu infraštruktúru a zabezpečiť najlepšie zákaznícke riešenia s využitím inovatívnych technológií a individuálnych dodávateľských procesov. Najmä v posledných týždňoch a mesiacoch sme sa sústredili na investície do rozširovania triediacich stredísk a nových leteckých brán na mnohých trhoch, čím sme zvýšili kapacitu spracovania zásielok za hodinu a znížili sme časy prepravy. Vždy pracujeme na modernizácii našich regionálnych a medzikontinentálnych leteckých flotíl, otvárame nové prevádzky s automatickými triediacimi technológiami a zavádzame inovatívne riešenia v oblasti e-commerce služieb pre našich zákazníkov po celom svete. V spoločnosti DHL Express budeme aj naďalej robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zaistili najvyššie štandardy bezpečnosti a udržateľnosti tak, aby vyhovovali požiadavkám našich zákazníkov, partnerov a dopravných orgánov.

DHL Express každoročne upravuje svoje ceny s prihliadnutím na infláciu, dynamiku meny a ďalšie rastúce náklady, ako napríklad náklady súvisiace s dodržiavaním prísnejších bezpečnostných predpisov, v každej z viac ako 220 krajín a území, ktoré obsluhuje. Úpravy cien sa v jednotlivých krajinách líšia v závislosti od miestnych podmienok a budú sa vzťahovať na všetkých zákazníkov, u ktorých to zmluvy umožňujú.

Pre viac informácii navštívte našu stránku www.dhl.sk.