Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Fashion show ´známe mamy neznámym deťom´ v Bešeňovej

Foto: GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ

Sobota 24. augusta bude patriť nadšencom módy a fashion style.

Bratislava 15. augusta (OTS) - Známe mamičky sa chystajú do GINO PARADISE Bešeňová. Neprídu tam len kvôli skvelému relaxu, ale kvôli vynikajúcej akcii – fashion show. Sobota 24. Augusta bude patriť nadšencom módy, budú sa predvádzať modely Dobravy Míčka Škvaridlovej značky Carpe DM, na návštevníkov čakajú tanečné vystúpenia.

Fashion show "známe mamy neznámym deťom" je skvelá akcia nielen pre slečny a dámy, ale pre všetkých s dobrým srdcom. Pretože každý návštevník GINO PARADISE Bešeňová prispeje prostredníctvom kúpy vstupu 1 € pre detičky zo sociálne slabších rodín, ktoré si tak budú môcť užiť zábavu v areáli počas celého víkendu.

Sobota 24. augusta bude patriť nadšencom módy a fashion style. V GINO PARADISE Bešeňová budú prevádzané modely značky CARPE DM od Dobravy Míčka Škvaridlovej.

Exkluzívne modely budú predvádzať moderátorky a herečky slovenského showbiznizu, ako napríklad Erika Barkolová, Lucia Forman Habancová, Bibiana Ondrejková, Zuzana Vačková, Andrea Karnasová, Zuzana Hassová, Karin Olasová, Lucia Lužinská, ... Celou fashion show bude sprevádzať čerstvá mamička Lucia Hablovičová a program tiež spestria tanečníci.

Každá dáma sa tento deň môže cítiť krajšia, ak sa nechá nalíčiť profesionálmi od MARY KAY.

GINO PARADISE Bešeňová už nie je termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 mil. €, ktorou sa areál zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch.

Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový rodinný vodný svet s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a nový Miami bar s občerstvením.