Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Na veľtrhu nábytku očakávajú 220 výrobcov a predajcov

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Človek prespí až tretinu svojho života. MODDOM preto ponúkne kompletné riešenia nielen na zdravý spánok, ale aj na dizajnový vzhľad spálne.

Bratislava 15. októbra (TASR) - V areáli bratislavského výstaviska Incheba vrcholia prípravy na veľtrh nábytku, bytových doplnkov a interiérového dizajnu MODDOM, ktorý sa uskutoční od 16. do 20. októbra.

Podľa hovorkyne Incheby Martiny Mackovej očakávajú 220 výrobcov a predajcov, ktorí na ploche 20.000 štvorcových metrov ponúknu mix nábytku a doplnkov z celého sveta - sedačky, obývací nábytok, jedálenské stoly a stoličky, dizajnové kuchyne, praktické riešenia do vstupných priestorov, postele a úložný nábytok do spální, zariadenie do detských izieb či funkčný nábytok do pracovní a kancelárií. Chýbať nebude ani ponuka záhradného nábytku a exteriérových riešení a v neposlednom rade doplnky a zariadenie domácnosti, ako koberce a podlahy, textílie, svietidlá, tapety, krby, radiátory či technológie.

"Človek prespí až tretinu svojho života. MODDOM preto ponúkne kompletné riešenia nielen na zdravý spánok, ale aj na dizajnový vzhľad spálne. Až 20 % ľudskej populácie trpí alergickými ochoreniami a plesne, prach, roztoče, peľ, baktérie, vírusy a iné nečistoty na nás útočia prevažne v interiéri. Veľtrh preto prinesie aj riešenia na čistý a zdravý vzduch prostredníctvom noviniek – vzduchovej práčky, prvého cestovného zvlhčovača ovzdušia či radu ďalších produktov s exkluzívnym dizajnom navrhnutým svetovými dizajnérmi," zdôrazňuje hovorkyňa.

Súčasné trendy velia stierať hranice medzi interiérom a exteriérom, čomu zodpovedá aj ponuka exteriérového nábytku a tienenia. Na veľtrhu bude k dispozícii sortiment populárnych bezúdržbových pergol, exteriérových podláh či vonkajšieho nábytku na balkón, terasu či záhradu.

Veľtrh MODDOM so súbežnou výstavou výtvarného umenia ART budú otvorené 16. až 20. októbra od 10.00 h do 19.00 h, v posledný deň do 17.00 h.