Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Panorama City - bratislavským dvojičkám sa darí

APOLLO Foto: J&T REAL ESTATE, a.s.
Foto: J&T REAL ESTATE, a.s.

Predaných je 70% bytov.

Bratislava 4. marca (OTS) - Najvyššie obytné veže na Slovensku PANORAMA CITY rastú ako z vody. Výstavba pokračuje podľa plánu. Stavebné práce sa začali v júli, v týchto dňoch sa betónuje tretie poschodie. Celkovo budú mať veže 33 poschodí a do centra hlavného mesta prinesú viac ako 600 nových bytov.

V priebehu jedného roka od spustenia predaja, v marci 2013, sa predalo 429 bytov a 461 parkovacích miest. Nového majiteľa tak už má 70% všetkých bytov i apartmánov. Za mimoriadnym záujmom o bývanie v PANORAMA CITY vidíme vyváženosť piatich aspektov, ktorými sú poloha nového projektu v centre Bratislavy, krásne výhľady, praktické dispozície, dobrá cena a ústretové platobné podmienky. Klienti oceňujú aj kvalitné štandardné vybavenie bytov a spoločných priestoroch,“ konštatuje PR manažérka J&T REAL ESTATE Katarína Krajňáková.

Najväčší záujem je stále o dvojizbové byty, ktorých sa predalo 194 a trojizbové, ktoré uprednostnilo 147 kupujúcich. Jednoizbové a štvorizbové byty zvolilo 41 respektíve 47 klientov. Záujem o jednotlivé typy bytov zodpovedá ich zastúpeniu v projekte. Noví majitelia sa budú môcť do svojich bytov začať sťahovať začiatkom roka 2016.

PANORAMA CITY
Foto: J&T REAL ESTATE, a.s.
Dve trojuholníkové veže PANORAMA CITY vyrastú iba niekoľko krokov od dunajskej promenády v blízkosti nákupného centra Eurovea na Landererovej ulici v Bratislave. S výškou 108 metrov sa stanú súčasťou novej panorámy hlavného mesta. Do lukratívnej lokality Starého mesta prinesú viac ako 600 nových bytov a takmer 950 parkovacích miest čím významne rozšíria značne obmedzené možnosti nového bývania v centre Bratislavy. V centre hlavného mesta pribudne vďaka PANORAMA CITY aj zeleň. V blízkosti veží vznikne park, ktorý bude slúžiť ako oddychová zóna. Priamo pod oknami budú mať obyvatelia veží strešnú zelenú terasu o veľkosti približne jedného futbalového ihriska.

Vzorové byty s vernou simuláciou výhľadov na Bratislavu si môžu záujemcovia pozrieť v PANORAMA CITY SHOWROOME na Pribinovej ulici 19 v Bratislave (vedľa nákupného centra Eurovea) každý pracovný deň od 9:00 do 20:00 hod.

Viac informácií nájdete na www.panoramacity.sk