Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Slovenský pozemkový fond predstavuje na Agrokomplexe inovácie

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Aktuálne sa pozemkový fond pripravuje na spustenie novej web stránky, ktoré je naplánované na jeseň tohto roka.

Nitra 23. augusta (TASR) – Najnovšie technické inovácie, ktoré pomáhajú zefektívniť fungovanie úradu, predstavuje na 46. ročníku medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex v Nitre Slovenský pozemkový fond. Po zavedení projektu centrálnej podateľne a po prechode na nový informačný systém Fabasoft otvoril fond nedávno nové call centrum, ktoré má verejnosti uľahčiť komunikáciu s úradom.

„Zo Slovenského pozemkového fondu sa postupne stáva moderný úrad s dobre nastavenými procesmi, ktoré zefektívňujú, zjednodušujú i urýchľujú činnosti fondu,“ uviedla jeho generálna riaditeľka Adriana Šklíbová. Slovenský pozemkový fond sa na Agrokomplexe predstavuje druhý rok po sebe, vlani predstavil nové logo a kompletný redizajn fondu.

Aktuálne sa pozemkový fond pripravuje na spustenie novej web stránky, ktoré je naplánované na jeseň tohto roka. „Úlohou novej internetovej stránky Slovenského pozemkového fondu bude poskytnúť všetky dostupné informácie o fonde a jeho pôsobení, no zároveň bude ďalším nástrojom verejnosti a našich klientov, ako komunikovať efektívne s úradom,“ povedala Škíblová. Cieľom aktivít je podľa jej slov ukázať verejnosti, že Slovenský pozemkový fond má záujem o otvorený dialóg. Výstava Agrokomplex potrvá na nitrianskom výstavisku do 25. augusta.