Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Úrad geodézie hľadá poskytovateľa servisu pre katastrálny portál

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Predpokladanú hodnotu zákazky stanovil ÚGKK na 473.300 eur bez DPH a zadaná bude na obdobie štyroch rokov.

Bratislava 21. augusta (TASR) – Úrad geodézie, kartografie a katastra (ÚGKK) SR hľadá poskytovateľa služieb užívateľskej podpory a produktovej údržby katastrálneho portálu (KaPor). Cenu zákazky odhaduje na takmer pol milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení súťaže, ktoré je zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

Predmet zákazky pozostáva z dvoch vzájomne súvisiacich činností. Jednou je servisná podpora KaPor, teda zabezpečenie takej prevádzkovej podpory a údržby portálu, ktorá umožní registrovaným a neregistrovaným subjektom cez bežné internetové rozhranie získavať údaje z portálu pri dodržaní jeho dostupnosti.

Servisná podpora zahŕňa zabezpečenie dostupnosti KaPor pri dennej aktualizácii súboru popisných informácií a informácií o katastrálnych konaniach. Zároveň predstavuje odstraňovanie chýb a jej súčasťou sú aj servisné služby pre Integračný konektor pre Systém správy požiadaviek.

Druhou činnosťou je softvérová podpora KaPor, ktorou sa rozumie zapracovanie úprav a zmien požadovaných verejným obstarávateľom do katastrálneho portálu. Softvérová podpora zahŕňa vykonanie prác v rozsahu maximálne 240 človekohodín ročne.

Predpokladanú hodnotu zákazky stanovil ÚGKK na 473.300 eur bez DPH a zadaná bude na obdobie štyroch rokov. Zákazka sa nedelí na časti, nie je financovaná z eurofondov, nepoužije sa pri nej elektronická aukcia a kritériom výberu je cena. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 22. septembra tohto roka.