Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

V CMS povýšili dvoch partnerov

Foto: CMS

V slovenskej pobočke medzinárodnej právnickej firmy CMS povýšili dvoch partnerov.

Bratislava 9. mája (OTS) - Medzinárodná advokátska kancelária CMS vymenovala v rámci povýšenia dvoch nových partnerov. Od mája sú Petra Čorba Stark a Michal Huťan novými partnermi v tímoch Corporate/M&A a Real estate, energetika a infraštruktúra. Obidvaja sú súčasťou kancelárie v Bratislave.

Vymenovanie dvoch partnerov sa zhoduje so začiatkom nového finančného roka firmy a nasleduje po veľmi úspešnom roku 2018, v ktorom tímy kancelárie realizovali množstvo transakcií na trhu. Vďaka silnej medzinárodnej prítomnosti v kombinácii s ambicióznym tímom dokázala kancelária CMS Slovensko získať niektoré z najzaujímavejších investícií a právnych prípadov v krajine.

Povýšenia podporujú rýchly rast firmy v Bratislave. Ako potvrdilo aj vynikajúce umiestnenie v hodnotení Legal 500, naša kancelária si rýchlo upevňuje svoju pozíciu medzi poprednými advokátskymi kanceláriami na slovenskom trhu. Sme si istí, že Petra a Michal budú môcť na tomto úspechu ďalej stavať,“ povedala Helen Rodwell, výkonný partner pobočiek CMS Praha a Bratislava.
Petra Čorba Stark
Foto: CMS

Petra Čorba Stark sa špecializuje na komplexné transakcie v oblasti fúzií a akvizícií a na inovatívne firemné reštrukturalizácie. Jej klientmi sú tak medzinárodní finanční investori, ako aj nadnárodné spoločnosti. Počas uplynulých dvanástich mesiacoch využila Petra svoje znalosti o slovenskom trhu pri riadení obchodov v oblasti private equity. Okrem transakcií v oblasti fúzií a akvizícií sa venuje aj poradenstvu v oblasti verejnej regulácie a partnerstiev verejného a súkromného sektora.
Michal Huťan
Foto: CMS

Michal Hut'an má bohaté skúsenosti s poradenstvom pri transakciách s nehnuteľnosťami, ako aj pri realizácii významných developerských projektov. Za posledné roky poskytoval poradenstvo zahraničným investorom pri najväčších greenfield investíciách na Slovensku. Michal je taktiež vedúcim lokálneho tímu pre energetiku a infraštruktúru a v tomto sektore poskytuje klientom poradenstvo pri transakčných a regulačných otázkach.

Vymenovanie partnerov je súčasťou širšieho kola povýšenia, pričom CMS má v súčasnosti 51 partnerov, z toho 7 v regióne strednej a východnej Európy.