Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Fortunaliga

Ciprys podpíše so Skalicou ročnú zmluvu

Na snímke vpravo hráč Trnavy Radoslav Ciprys a hráč MFK Ružomberok Tomáš Ďubek v zápase 16. kola jesennej časti futbalovej Corgoň ligy FC Spartak Trnava - MFK Ružomberok v Trnave v sobotu 2. novembra 2013. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Nedávno sa skompletizovali polročné hosťovania brankára Luboša Hajdúcha a útočníka Ivana Lietavu.

Skalica 14. júla (TASR) - Novou posilou nováčika slovenskej Fortuna ligy 2015/2016 MFK Skalica sa stal Radoslav Ciprys, ktorý v minulej sezóne obliekal dres Spartaka Myjava.

"V utorok podpíše zmluvu na jeden rok s následnou opciou," informoval TASR manažér skalického Á-čka Roman Čavojský. Bývalý hráč Trnavy Ciprys je ďalším novým hráčom, ktorý doplní káder Skalice. Nedávno sa skompletizovali polročné hosťovania brankára Luboša Hajdúcha a útočníka Ivana Lietavu.

Skaličania, ktorí za tri roky vyskočili zo štvrtej do prvej ligy, odštartujú najvyššiu súťaž 1. kolom v sobotu 18. júla na ihrisku NTC Poprad proti Ružomberku. V 2. kole sa v Senici predstavia proti ďalšiemu nováčikovi z Michaloviec. Český tréner Aleš Křeček má z pôvodného kádra, ktorý vybojoval FL, k dispozícii dvanásť hráčov.