Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Futbalová Senica má ďalšie zahraničné posily. Prišli Suchan a Zezinho

Zezinho. Foto: fksenica.eu

Zezinho, celým menom José Luís Mendes Lopes, pôsobil naposledy v gréckom klube APO Levadiakos.

Senica 9. februára (TASR) - Fortunaligový futbalový klub FK Senica sa dohodol na spolupráci s ďalšími dvoma zahraničnými posilami. Novými tvárami v kádri sú Čech Jan Suchan a Zezinho z Guinea-Bissau.

Dvadsaťdvaročný kmeňový hráč Viktorie Plzeň Suchan trénuje so senickým mužstvom už viac ako tri týždne. "Bol som s tímom aj na sústredení v Turecku. Veľkou výhodou je, že nemám jazykovú bariéru v porovnaní s ostatnými novými posilami. V Senici je veľa mladých chalanov, tréningy majú ten správny náboj. Dôležité bude chytiť začiatok jarnej časti súťaže a pozbierať čo najviac bodov. V Senici by som chcel odohrať čo najviac minút, vždy som bol zvyknutý dávať góly, tak verím, že svojimi výkonmi pomôžem mužstvu k záchrane," povedal podľa klubovej stránky Suchan.

Zezinho, celým menom José Luís Mendes Lopes, pôsobil naposledy v gréckom klube APO Levadiakos. "V Levadiakose som strávil rok, túžil som ale po zmene a rozhodol som sa s klubom rozviazať kontrakt. Prestupové okno bolo v tom čase zatvorené, preto som posledného pol roka nehral nikde. V Senici sa cítim dobre, som tu šťastný. Som veľmi silný a ochotný pre Senicu prvú ligu zachrániť," vyhlásil 25-ročný Zezinho, ktorý vlastní aj portugalský pas.