Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Futbalisti Trnavy proti Ružomberku bez potrestaného dua Godál - Egho

Boris Godál, archívna snímka. Foto: TASR Lukáš Grinaj

V rozhovore stopér Boris Godál priznal, že v zime mal ponuku na prestup do Slovana. Rozhodol sa však neprijať ju.

Trnava 13. apríla (TASR) - Futbalisti Spartaka Trnava nastúpia v nedeľňajšom zápase 5. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy 2017/2018 v skupine o titul proti MFK Ružomberok bez dvojice opôr. Pre päť žltých kariet budú lídrovi súťaže chýbať stopér Boris Godál a útočník Marvin Egho.

"Hovorili sme, že derby so Slovanom bude najťažší zápas sezóny, ale povedal by som, že najťažší krok nás čaká práve v dvojzápase s Ružomberkom. Najbližší zápas býva najhorší, hlavne čo sa týka mentálneho nastavenia. Ťažký krok sme spravili a ešte nás ťažké čakajú. Myslím si ale, že toto mužstvo celý rok ukazuje silu, dokáže preskakovať prekážky a týždeň čo týždeň presviedčame futbalovú verejnosť, že sme na prvom mieste zaslúžene," uviedol Godál pre portál trnavskyhlas.sk.

V rozhovore ďalej priznal, že v zime mal ponuku na prestup práve do Slovana. Rozhodol sa však neprijať ju. "Táto partia, čo je teraz v Spartaku, hrá so srdcom a s cieľom získať titul pre Trnavu. Už nám veľa nechýba. Viem, že som spravil dobre, že som tu zostal, už to treba len doklepnúť a zapísať sa do histórie," poznamenal Godál, ktorý pred príchodom do Trnavy hrával za Trenčín a Zaglebie Lubin.

Zápas Trnavy s Ružomberkom má na Štadióne Antona Malatinského úvodný výkop v nedeľu o 14.45 h.

ŠK Slovan Bratislava dementuje záujem o Godála



Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava dementuje medializované informácie o ponuke pre obrancu Spartaka Trnava Borisa Godála.

TASR uverejňuje stanovisko ŠK Slovan v plnom znení bez redakčných úprav:

"Dnes sa slovenskými športovými médiami začala šíriť informácia o tom, že kapitán Spartaka Trnava Boris Godál mal v zime ponuku na prestup do Slovana Bratislava. Je to absolútny nezmysel a táto informácia sa vôbec nezakladá na pravde. ŠK Slovan Bratislava dôrazne dementuje tieto medializované informácie. Náš klub nikdy nemal, nemá a ani nebude mať záujem o Borisa Godála. Vedenie klubu nijakým spôsobom nekontaktovalo Borisa Godála a ani len neuvažovalo o tom, že by posilnil Slovan. Hľadali sme úplne iný typ stopéra a ani vo sne by nám nenapadlo, že by sme angažovali kapitána Trnavy. Prestup z Trnavy do Slovana či opačne sa neodpúšťa. Ak by sme niekedy o nejakého hráča Spartaka záujem prejavili, tak by sa muselo jednať o výrazne rozdielového futbalistu európskych parametrov. O žiadneho hráča Trnavy sa však momentálne nezaujímame a muselo by prísť k veľmi špecifickej situácii, aby sa to niekedy v budúcnosti zmenilo."