Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Fortunaliga

Spartaku Trnava sa zranil Vlasko, Godál už trénuje

Na snímke vpravo hráč Trnavy Ján Vlasko. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Lídrovi súťaže nebude v najbližšiom kole k dispozícii pre problémy s ramenom ani brankár Martin Vantruba. Medzi troma žrďami by sa proti DAC-u mal objaviť Martin Chudý.

Trnava 27. marca (TASR) - Stredopoliar trnavského Spartaka Ján Vlasko neabsolvoval pondelkový tréning a pravdepodobne vynechá najbližší súboj 3. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy skupiny o titul na pôde Dunajskej Stredy (1. apríla o 15.20 h).

"Kreatívny stredopoliar si s najväčšou pravdepodobnosťou bude musieť od futbalu na určitý čas oddýchnuť. Dobrou správou však je, že do tréningového procesu už naskočil stopér Boris Godál, ktorý pre problémy s meniskom vynechal súboj so Žilinou," informoval portál trnavskyhlas.sk.

Lídrovi súťaže nebude k dispozícii pre problémy s ramenom brankár Martin Vantruba. Medzi troma žrďami by sa proti DAC-u mal objaviť Martin Chudý. Na zozname zranených je od prvého jarného kola aj ľavý obranca Matúš Čonka. Na krajské derby dostali fanúšikovia Spartaka Trnava k dispozícii 500 vstupeniek, zatiaľ sa predala zhruba polovica z nich.