Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

V Ružomberku skončilo trénerské duo Holoubek a Jarošík

Ilustračné foto. Foto: TASR – Jaroslav Novák

Dvojica českých trénerov priviedla mužstvo v ukončenej sezóne k 3. miestu vo Fortuna lige a postupu do predkôl Európskej ligy.

Ružomberok 27. mája (TASR) - Fortunaligový klub MFK Ružomberok si musí hľadať nových trénerov. Hlavný kouč David Holoubek s asistentom Jiřím Jarošíkom totiž požiadali vedenie o predčasné uvoľnenie z funkcií a klub im vyhovel. Dvojica tak oficiálne skončí na konci mája 2019.

"Obom trénerom ďakujem za vynikajúce výsledky v MFK a želám im v ďalšej kariére veľa úspechov a naplnenie ich trénerských ambícií," povedal pre oficiálnu stránku klubu generálny riaditeľ Ľubomír Golis.

Dvojica českých trénerov priviedla mužstvo v ukončenej sezóne k 3. miestu vo Fortuna lige a postupu do predkôl Európskej ligy.

"Vedenie MFK taktiež ocenilo prácu trénerov s mladými, perspektívnymi futbalistami a ich zapracovanie do kádra A-mužstva, čo je dlhodobo jednou z priorít klubu. MFK sa aktuálne intenzívne zaoberá otázkou nových trénerov a zloženia celého realizačného tímu A-mužstva pre sezónu 2019/2020, keďže súťaže Európskej ligy aj Fortuna ligy sú predo dvermi. O menách bude informovať v dostatočnom časovom predstihu," píše sa vo vyhlásení.