Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Fortunaliga

Junas predĺžil so Senicou o ďalšie dva roky

Slovenská futbalová reprezentácia do 17 rokov skončila svoje účinkovanie na MS hráčov tejto vekovej kategórie v Spojených arabských emirátoch v osemfinále. Na snímke brankár Martin Junas odpovedá na otázky novinárov 30. októbra 2013 v Bratislave po návrate zo šampionátu v SAE. Foto: TASR/Martin Baumann

Osemnásťročný mladík tak ostane v tíme aj ďalšie dve sezóny. Junas je na Záhorí brankárskou dvojkou.

Senica 2. februára (TASR) - Fortunaligový klub FK Senica v pondelok predĺžil kontrakt s talentovaným brankárom Martinom Junasom. Osemnásťročný mladík tak ostane v tíme aj ďalšie dve sezóny.

Junas je na Záhorí brankárskou dvojkou. O post sa bije s Denisom Kubicom. Jasnou jednotkou je Michal Šulla. Informovala oficiálna stránka klubu.

Junas stále čaká na premiéru medzi troma žrďami v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. V dorasteneckej lige však priviedol FK Senica U19 po jeseni na čelo tabuľky.

"Martin má potenciál byť dobrým brankárom. Je len na ňom, ako bude svoj talent rozvíjať. V Senici odvádza dobré, poctivé výkony či na tréningoch, alebo v zápasoch," povedal športový riaditeľ klubu Dušan Vrťo.

Junas oblieka aj reprezentačný dres výberu do 19 rokov a v októbri 2013 sa predstavil na MS sedemnásťročných v Spojených arabských emirátoch.