Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Ružomberok získal Janiča na hosťovanie do konca sezóny

Na archívnej snímke hore Martin Dobrotka (Slovan) a vtedy košický hráč Lukáš Janič v súboji o loptu počas stretnutia 4. kola futbalovej Corgoň ligy medzi ŠK Slovan Bratislava – MFK Košice 2. augusta 2009 v Bratislave. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Dvadsaťsedemročný L. Janič naposledy obliekal dres Michaloviec, predtým aj Odevy Lipany, MFK Košice, Zlatých Moraviec, poľských tímov Korona Kielce a Sandecja Nowy Sacz i českého klubu FK Teplice.

Ružomberok 11. septembra (TASR) - Fortunaligový futbalový klub MFK Ružomberok získal z Michaloviec na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny ofenzívneho stredopoliara Lukáša Janiča.

"Príchodom ofenzívneho stredopoliara by mala narásť naša sila smerom dopredu, minimálne ako väčšia podpora pre Adama Zreľáka," uviedol pre oficiálny web ružomberského klubu športový riaditeľ MFK Erik Kendera.

Dvadsaťsedemročný Janič okrem Michaloviec v kariére obliekal aj dresy Odevy Lipany, MFK Košice, Zlatých Moraviec, poľských tímov Korona Kielce a Sandecja Nowy Sacz i českého klubu FK Teplice.