Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Fortunaliga

V Prešove naďalej pracujú na angažovaní hlavného futbalového trénera

Ilustračná snímka Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Tréningy prešovského mužstva v súčasnosti vedie Anton Mišovec, ktorý je vyrovnaný s možnosťou, že sa posunie do pozície asistenta.

Prešov 30. januára (TASR) - Vedenie futbalového klubu 1. FC Tatran Prešov naďalej pracuje na angažovaní trénera A-mužstva. Po tom, čo sa klub nedohodol na pokračovaní spolupráce so Sergijom Kovalcom sa kormidla ujal Čech Anton Mišovec, no podľa generálneho manažéra Mareka Trávnička to nemusí byť on, kto povedie Prešovčanov v jarnej časti. Trávniček o tom informoval v rozhovore pre denník Korzár.

"Čakáme na príchod nového trénera, ktorý bude spolu s pánom Mišovcom viesť A-mužstvo. V štádiu riešenia je aj jeho funkcia, ale malo by ísť pravdepodobne o hlavného trénera," uviedol Trávniček. V tejto otázke by údajne malo byť jasno do konca aktuálneho týždňa. Rokovania s adeptmi na post hlavného trénera má na starosti majiteľ klubu Miroslav Remeta. Tréningy prešovského mužstva v súčasnosti vedie Anton Mišovec, ktorý je vyrovnaný s možnosťou, že sa posunie do pozície asistenta. "Máme to navzájom vydiskutované a túto vec vôbec nerieši. Pán Mišovec vie do čoho išiel, svoje úlohy si plní svedomito, až excelentne," poznamenal Trávniček.