Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Ronaldo dostal od Ancelottiho voľno na zotavenie

Na snímke útočník Realu Cristiano Ronaldo oddychuje v prvom zápase štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2013/2014 Real Madrid - Borussia Dortmund na štadióne Santiaga Bernabeu v Madride v stredu 2. apríla 2014. Foto: TASR/AP

Portugalský strelec si doliečuje zranenie kolena.

Madrid 4. apríla (TASR) - Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo nenastúpi na víkendový ligový zápas jeho Realu Madrid na ihrisku Realu Sociedad San Sebastian.

Podľa informácie agentúry Reuters sa tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti rozhodol najlepšieho strelca La Ligy šetriť a dopriať mu čas na doliečenie kolena.

Ronaldo má na konte v tejto sezóne Primera Division už 28 gólov a je tiež najlepším strelcom Ligy majstrov 2013/2014 (14). "Necháme Cristiana oddýchnuť si, pretože je trochu unavený. Nechceme zbytočne riskovať, sú pred nami veľmi dôležité zápasy," povedal taliansky lodivod, ktorého tím je jednou nohou v semifinále LM po výhre 3:0 v prvom štvrťfinále proti Borussii Dortmund. "Nech si doma oddýchne, aby bol fit na utorňajšiu odvetu v Nemecku," dodal Ancelotti.