Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Futbal

Kontroverzný Balotelli sa musí po návrate do AC Miláno vpratať do kože

Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli v drese AC Miláno rozpráva s novinármi počas odchodu z kliniky po lekárskej prehliadke v Miláne 25. augusta 2015. Foto: TASR/AP/Luca Bruno

Súčasťou nového kontraktu je klauzula o dobrom správaní.

Miláno 26. augusta (TASR) - Taliansky futbalový reprezentant Mario Balotelli sa musí po návrate do AC Miláno vpratať do kože, čaká ho totiž vojenský režim. Súčasťou nového kontraktu je klauzula o dobrom správaní, kontroverzný útočník navyše nesmie nosiť extravagantné účesy ani odev a musí dodržiavať životosprávu. Zakázané má fajčenie, návštevy nočných klubov a nadmerné pitie alkoholických nápojov.



Ako informovala agentúra Reuters, výkonný šéf "rosso-neri" Adriano Galliani pri stanovení klauzuly vychádzal z pravidiel, ktoré platia pre Talianov pôsobiacich vo vzdušných silách. Balotelli sa vracia na San Siro po neúspešnej ročnej anabáze v FC Liveprool. Podľa stredajšieho vydania talianskeho periodika Gazzetta dello Sport nesmie poškodiť imidž AC a jeho statusy na sociálnych sieťach budú v klube pozorne monitorovať.