Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Evra má namierené do Interu Miláno

Francúzsky futbalista Patrice Evra v popredí. Foto: TASR/AP

Ako informuje športový portál TuttoMercatoWeb, Evra sa vo štvrtok na jednom z londýnskych letísk stretol so športovým riaditeľom Interu Pierom Ausiliom.

Londýn 27. februára (TASR) - Futbalista Manchestru United Patrice Evra má namierené do Interu Miláno. Francúzskemu zadákovi končí po aktuálnej sezóne na Old Trafford zmluva a tréner David Moyes už dávnejšie vyhlásil, že o služby 32-ročného beka nemá záujem.

Ako informuje športový portál TuttoMercatoWeb, Evra sa vo štvrtok na jednom z londýnskych letísk stretol so športovým riaditeľom Interu Pierom Ausiliom. Obaja strávili v družnom rozhovore približne hodinu, podľa viacerých talianskych médií mali spolu rokovať o prípadnej budúcnosti Evru na San Sire.

Skúsený obranca, ktorý začínal kariéru profesionálneho futbalistu práve na Apeninskom polostrove v tímoch Marsala Calcio a Monza, by sa mal stať v budúcej sezóne druhým hráčom United v drese "nerazzurri". Súčasný kapitán "červených diablov" Nemanja Vidič je už s vedením Interu dohodnutý, k podpisu zmluvy už len treba dotiahnuť detaily.